دوشنبه ۲۳ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۲:۱۱
همراهی همدلانه با دانش آموز باید اولویت باشد

حوزه/ حجت‌الاسلام والمسلمین صلصالی، در نشست با مبلغان استان گیلان، ضمن تشریح حساسیت‌های نوین در فضای تربیتی کشور، بر لزوم تغییر رویکرد مبلغان از فعالیت‌های سطحی به سمت همراهی هوشمندانه و همدلانه با دانش‌آموزان و معلمان تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از رشت، نشست هم‌اندیشی مبلغان طرح امین صبح امروز با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین صلصالی، مدیر طرح امین حوزه‌های علمیه کشور برگزار شد. در این جلسه، راهبردهای نوین تبلیغ در مدارس و چگونگی مواجهه با چالش‌های فرهنگی نسل جدید مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

مدیر طرح امین حوزه‌های علمیه کشور با اشاره به حساسیت‌های ویژه فضای تبلیغی کنونی، به تبیین فشارهای رسانه‌ای دشمنان پرداخت.

وی با تأکید بر اینکه امروز شبکه های معاند با تمرکز بر پهلوی‌شویی و تحریف تاریخ، ذهن نسل نوجوان را هدف قرار داده‌اند، تصریح کرد: در چنین شرایطی، تبلیغ سطحی و سنتی پاسخگو نیست و مبلغان باید با اشراف کامل بر شبهات و جریان‌شناسی رسانه‌ای، میدان‌دار عرصه جهاد تبیین در مدارس باشند.

حجت‌الاسلام والمسلمین صلصالی در بخش دیگری از سخنان خود، بر ضرورت بازنگری در ادبیات ارتباطی با دانش‌آموزان تأکید کرد و افزود: یکی از آسیب‌های جدی در فضای تبلیغی مدارس، غلبه شعار بر عمل است و ما نباید صرفاً با ادبیات شعاری با دانش‌آموزان مواجه شویم؛ بلکه باید این شعارها را به محتوای عمیق و کاربردی در بطن مدرسه تبدیل کنیم.

وی با تأکید بر اینکه مخاطب ما یعنی دانش‌آموزان نیازمند همراهی است نه تقابل، اظهار داشت: مبلغان باید با ظرافت در انتخاب واژگان و با رعایت ملاحظات تربیتی، در کنار دانش‌آموزان قرار بگیرند؛ به گونه‌ای که دانش‌آموز، مبلغ را نه یک سخنران دور از دسترس، بلکه یک حامی و همراهِ دلسوز در مدرسه ببیند.

مدیر طرح امین حوزه‌های علمیه کشور در پایان، تعامل دوسویه با معلمان را نیز از اولویت‌های ضروری برشمرد و تأکید کرد: موفقیت در مدارس طرح امین تنها با همراهی دغدغه‌مندانه معلمان حاصل می‌شود و مبلغان باید با ایجاد پیوند عاطفی و حرفه‌ای میان خود، دانش‌آموزان و کادر آموزشی، فضای مدرسه را به کانون تربیت دینی توأم با نشاط تبدیل کنند.

انتهای پیام/.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha